Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bleach szereplők

 

ddKurosaki Ichigo

A Bleach főszereplője, egy narancsszínű hajú középiskolás diák, aki Kuchiki Rukiától Shinigami erőre tesz szert. Cinikus, kissé forrófejű, de végül az idő előrehaladtával felelősségteljesebbé válik, és noha tudja, hogy nem menthet meg mindenkit, igyekszik legalább a közvetlen környezetében élőket megvédeni.

 

 

ddKucsiki Rukia

Kuchiki Rukia egy Shinigami, akit Karakurába, Ichigo városába küldenek, hogy megvédje a várost a feltűnő hollowoktól. Noha fizikailag úgy néz ki, mint egy tizenéves lány, de valójában már több, mint 100 éves. Rukia ereje éleszti fel Ichigo képességeit, és ő változtatja meg véglegesen életének folyását.Diáknak álcázza magát, hogy Ichigo közelében lehessen, és így kitanítsa a shinigamik feladataira.Kiskorában elhagyatott volt, legjobb barátjával,Renjivel mindig segítették egymást. Később Rukiat képességei miatt "örökbe fogadta" a Kuchiki család. Mikor Soul Society-ben megtudják, hogy rukia egy halandónak adta az erejét, akkor Byakuya és Renji megy el érte Karakurába, hogy visszavigyék és ítéletet mondjanak felette. Barátai indulnak a kiszabadítására.

 

 

orihimeInoue Orihime

Inoue Orihime hosszú ideje Ichigo osztálytársa, egyike legközelebbi barátainak. Árva és sokáig a bátyja (Sora) nevelte, de ő is meghalt. Szellemi energiája a hajában viselt kicsiny hajcsatban testesül meg, képes pajzsokat létrehozni, valamint gyógyítani, bár támadása elég gyenge. Kiemelkedően jó alakkal áldotta meg a sors, ez mindenkinek feltűnik az anime folyamán.

 

 

sadoSado "Chad" Yasutora

Sadot Chadnak becézik, és szintén Ichigo osztálytársa. Mexikói származású, elképesztő fizikai erővel rendelkezik, de egyébként szelíd. Gyerekkorában nem volt ennyire békés, de nagyapja hatására megváltozott. Úgy véli, hogy különleges erejét azért kapta, hogy megvédhessen másokat. Eleinte nem látja a szellemeket, de meg tudja érinteni őket. Ichigoval már a kezdetektől jó barátságot ápol, kölcsönösen megvédik egymást. Szótlan természetű, ereje felébredtével pedig a jobb, majd később bal karja átalakul.

 

 

ccIshida Uryuu

Noha a felszínen ő a zseni az iskolában és az osztályban, Ishida valójában egy Quincy, az utolsó tagja egy letűnt szerzetes rendnek, akik a hollowokra vadásztak. A nagyapja képezte ki, mivel apja nem akarja folytatni a Quincy hagyományokat. A Shinigamikat ellenfélnek tekinti, beleértve Ichigot is, de később szövetséget kötnek. Gyűlöli a Shinigamikat mert nagyapját aki egyben mestere is volt, a szeme láttára ölték meg a hollow-ok mert a Shinigamik nem értek oda időben hogy segítsenek rajta.

 

 

konKon

Kon egy módosított lélek, akinek sikerült megmenekülnie a kivégzéstől. Amikor elmondta Ichigonak a történetét, Ichigo megtartotta és beletette a cukorkát egy plüssoroszlánba. A Kon nevet Ichigo adta neki, de Kon Kai szeretett volna lenni, viszont Ichigo szerint az túl menő… Így lett Kon. Ha nincs ott Rukia a kesztyűjével, Ichigo kiveszi Kon gyomrából a cukrot és beveszi, így Kon Ichigo testébe kerül és Ichigo halálisten testbe kerül.

 

 

ririnRirin

Ririn egy módosított lélek. A póttestében egy rövid szőke hajú kislány. A plüss állat amiben "megszáll" egy kis fura pipi amit nem szándékosan választott. Akaratos, hisztis, játékos, de szereti Ichigo-t, aggódik érte ha harcol, de imádja piszkálni is. Képessége az illúziókeltés, ami rendesen összezavarja az ellenséget.

 

 

ccCloud

Cloud pótteste egy férfi, hosszú fekete-szőke hajjal, cilinderrel és kackiás bajusszal. Orihime segítője plüssformában, egy rózsaszín nyúlféle kistáska. Bárkinek fel tudja venni a formáját de nem csak az alakját és a hangját, hanem a harci stílusát is, az emlékekkel is manipulál hogy még észrevehetetlenebb legyen a különbség.

 

 

novauuNova

Nova pótteste egy rövid vörös hajú srác, de az arca mindig egy csuklyában van, és ha zavarba jön, be is cipzározza. Chad segítője plüssállatként, egy pincérruhás teknősbéka, amit Chad választott neki egy játékgépből. Képes létrehozni egy másik dimenziót, kaput nyit, így a beragadott dolgokat ott teszi ki ahol akarja.

 

isshinKurosaki Isshin

Ichigo apja , mókás mindig jókedvű fickó. Karin mindig lecsapja ha valami hülyeséget csinál (ami sokszor előfordul) . A városi orvos, van egy magánklinikája. Ő is halálisten volt innen örökölhette Ichigo az erejét és tud Ichigo tevékenységéről, ami eleinte nem derül ki. Ő lesz az, aki megöli Grand Fisher-t, a Hollow-t aki megölte feleségét és Ichigo sem tudott vele elbánni.

 

 

karinKurosaki Karin

Ichigo nagyobbik húga könnyen dühbe gurul legfőképpen az apját szokta leosztani . Látja a szellemeket, de nem kap igazán fontos szerepet a történetben.

 

yuzuKurosaki Yuzu

Ichigo kisebbik húga, kedves halk szavú félénk kislány de Karin mellette szokott lenni. Nem tudni hogy látja e a szellemeket de nem sok szerepet kapott eddig.

 

ssKurosaki Masaki

Ichigo anyja, egy lidérc ölte meg, aki bábokat használ csaliként. Ichigo megküzdött a lidérccel, de nem tudta legyőzni. A haláleset megrázta az egész családot. Ichigo saját magát hibáztatja a történtekért.

 

 

sssArisawa Tatsuki

Ichigo gyerekkori barátja ( együtt jártak karate edzésre) , Orihime legjobb barátnője , Orihimét kiskorában sokszor bántották, ezért Tatsuki védte meg őt. Látja a szellemeket, de más képessége nincs. Elég indulatos leginkább Chizurut szokta lecsapni bizonyos okokból ...

 

 

sInoue Sora

Orihime bátyja, a szüleik halála után 2-en éltek, de Sora is meghalt. Később lidércként visszatért, Ichigo és Rukia küldték át a túlvilágra.

 

ééAsano Keigo

Ichigo osztálytársa és barátja is. Elég lökött fazon, mikor Ichigo-ék lelépnek Hollow-t ölni, mindig bömböl, mert érzi, hogy kihagyják valamiből. Később derül ki, hogy látja a szellemeket, és mint Ganju, ő is az agresszív nővére uralma alatt áll.

 

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 33619
Hónap: 265
Nap: 10