Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sailor Moon szereplők

xxssssCukino Uszagi(Bunny): a sorozat címszereplője. Bunny egy bolondos iskolás lány, a tanulmányaival nem nagyon törődik a szükségeseken túl, a jegyei katasztrofálisak, mégis ő képes átváltozni Sailor Moon-ná, hogy harcoljon a gonosz ellen. Az animéban sokkal gyermetegebb és éretlenebb, mint a manga-verzióban. Holdhercegnő alakjában azonban ereje akkorára képes megnőni, amely alkalmasint a saját életét is veszélybe sodorja.

 

ssCsiba Mamoru(Bourdu): Bunny-nál valamivel idősebb egyetemista. Gyerekként egyedüli túlélője egy szörnyű autóbalesetnek, amiben mindkét szülője meghalt. Bourdu ezt követően amnéziában szenvedett. A sorozatban időnként prekognitív képességeket mutat fel, álmokból és megérzésekből vett inspirációk által hajtva válik "Álarcos férfi"-vá, hogy első számú védelmezője legyen a holdharcosoknak.

 

ddMizuno Ami: egy szerény, csendes könyvmoly, Bunny osztálytársa. Kiemelkedő intelligenciával rendelkezik, IQ-ja állítólag 300 felett van. Az ő alteregója Sailor Mercury. Tanulmányai elvégzése után orvos akar lenni, mint édesanyja. Naivitásának és realista világszemléletének ellentéte állandó súrlódást okoz a személyiségében, ami idővel az egyik legérettebb gondolkodású harcossá csiszolja őt.

 

ssHino Rei: az elegáns Raye a csapat harmadik tagja, akit Sailor Moon „talált meg”, és Sailor Venus után a második vezetője a Belső Harcosoknak. A tüzet és lángot uralja, mint Sailor Mars ", valamint pszichés képességei révén képes megérezni, ha gonosz van a közelben, időnként pedig előérzetei vannak a jövőre nézve, mivel civilben Miko egy sintó szentélyben. Bunny-val való nézetkülönbségei főképp civakodásokban nyilvánulnak meg, de időnként igen komoly kritikát mond harcostársa felett. Karaktere a mangában és az animében nagyon különböző: előbbiben titokzatos és visszahúzódó, utóbbiban életvidám és harsány. Barátnőivel ellentétben ő egy egyházi iskolába jár, mégpedig sintó létére katolikusba.

 

sssKino Makoto: egy fiús lány, aki úgy kerül egy másik iskolából Bunny osztályába. A japán lány-átlagnál sokkal magasabb és erősebb, nem habozik bevetni fizikumát, ha egy vita elfajul. Alteregója Sailor Jupiter. Marcy mindkét szülője meghalt évekkel a történet kezdete előtt, egyedül él és visel gondot magára. Szeret főzni, nagyon házias. Fiatalon akar férjhez menni, álma, hogy egy virág- és süteményboltot vezessen. Bunny az első, akivel komoly barátságba kerül.

 

ddAino Minako: Matilda első szereplése megelőzte mindegyik Sailor Senshi-t, külön füzettel és háttértörténettel engedte útjára megalkotója, mint Sailor V. A csinos álmodozó Sailor Venus rajong a popkultúráért: minden vágya, hogy sztár legyen. Karaktere nagyon hasonlít Bunnyéra, bár talpraesettebb nála.

 

bbCsibiusza(Kamilla): egy titokzatos, rózsaszín hajú kislány a jövőből. Amikor először felbukkan, azért utazik vissza a huszadik századba, hogy segítséget kérjen a holdharcosoktól, s később meg tanuljon maga is eggyé válni közülük, mint Sailor Chibi Moon. Sorozatos kalandok után tudjuk meg miért is hasonlít olyan nagyon Bunnyra. Legfőbb álma, hogy egyszer ő is olyan szép lehessen, mint az édesanyja.

 

vMeió Szecuna: egy rejtélyes nő. Először, mint Sailor Pluto jelenik meg, aki az Időt vigyázza az illetéktelen utazóktól. Civilben csak jóval később jelenik meg a Földön, hogy a maga távoli, csendes és sokszor idegen módján segítse a harcosokat. Habár rá szabott feladata miatt nagyon izolált személyiség, a kis Kamillával közeli barátságba kerül. Ő a legidősebb a harcosok között.

 

vKaió Micsiru: a tengerkék, hullámos fürtű, kék szemű Mylene remekül hegedül, úszik és fest. A harcosok közül ő érdeklődik a legmélyebben a művészetek iránt és a sorozatban szívesen fejezi ki magát egy szenvedélyes hegedűszólóval. A harmadik történetben lép színre Harukával, azaz Sailor Uranusszal karöltve, hogy a titokzatos Talizmánok után kutakodjanak. Felfogásuk sokban különbözik az Inner Senshi filozófiájától, sokkal vadabbak és individuálisabbak, ezért számos alkalommal, egészen a végkifejletig inkább keresztezik egymás terveit, mintsem segítenék azt.

 

sTennó Haruka: egy jó természetű, maszkulin lány. Fréderique ugyanannyi idős, mint partnere, Mylene, s ők ketten valamivel idősebbek a holdharcosoknál. Alteregója Sailor Uranus. Mielőtt harcossá vált, az álma az volt, hogy (autó vagy motor) versenyző legyen, amihez amúgy remek érzékkel rendelkezik. Szeret úgy öltözködni és viselkedni, mint egy férfi, különösen az animében ruházzák fel ilyen attitűddel. Mint Sailor harcos nem kedveli a csapatjátékot, csak Sailor Neptune-nal, Plutóval és Saturnnal "dolgozik" szívesen.

 

ddTomoe Hotaru: egy édes, magányos fiatal lányka. Apja egy megszállott tudós. Olivia egészsége gyenge lábakon áll egy hajdani laborbaleset miatt. Az életét sokáig beárnyékolja ez a sötét titok, ami rányomja bélyegét a családja jelenére, de miután legyőzi, belőle válik Sailor Saturn. Saturn a pusztítás erejét kapta, méghozzá olyan hatalmasat, hogy Olivia nagyon ritkán hívja elő; a többiektől eltérően az ő harcos és civil élete szeparált. Töprengő típus, emberi alakjában érthetetlen, és misztikus gyógyító képességgel rendelkezik.

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 31660
Hónap: 360
Nap: 9